A tárgyleírás megtekintéséhez kérjük kattintson a tantárgy nevére.
- A gyepek értékelésének és a gyepek termésalakulásának tudományos szempontjai és vizsgálati módszerei
- A gyepről származó takarmányok és a gyephasznosítási módok tudományos értékelésének szempontjai
- Akvakultúra
- Az állati eredetű élelmiszer-előállítás biokémiája
- Az állati modell rendszerekre alapozott táplálkozáskutatás genetikai és molekuláris sejtbiológiai alapjai
- Állategészségtan
- Állatfajok azonosítása molekuláris biológiai módszerekkel
- Állati eredetű élelmiszerek élettani tulajdonságai
- Állati eredetű funkcionális élelmiszerek fejlesztési lehetőségei
- Állattenyésztés termékei és melléktermékei a körforgásos gazdálkodásban
- Állattenyésztési kísérletek tervezése és értékelése II.
- Állattenyésztési kísérletek tervezése és értékelése I
- Állattenyésztési politika
- Állattenyésztéstan I.
- Állattenyésztéstan II.
- Általános kutatási ismeretek, A DE Tudományos Igazgatósága által meghirdetett kurzus
- Baromfitenyésztés
- Biotechnológia
- Elválasztástechnika az állati eredetű élelmiszerek analízisében
- Embriológia
- Erdészeti és vadgazdálkodási politika
- Etológia
- Élőhelyfejlesztés
- Fajvédelem és ökoszisztéma-szabályozás
- Fenntartható állattartási rendszerek és technológiák
- Genetika, tenyészkiválasztás
- Géntartalékvédelem
- Halgazdálkodás
- Halökológia, halvédelem
- Hidrobiológia
- Informatika
- Intenzív halnevelés
- Juhtenyésztés
- Lótenyésztés
- Méhek biológiája
- Méhészet
- Mikrobiológia
- Molekuláris genetika
- Ökológia, természet- és állatvédelem
- Őshonos háziállatok tenyésztése
- Precíziós takarmányozás
- Proteomika az állattenyésztésben
- Szaporodásbiológia
- Szarvasmarhatenyésztés
- Sertéstenyésztés
- Statisztika
- Takarmányminősítés és takarmánygyártás technológiája
- Tej és tejtermékek, mint funkcionális élelmiszerek
- Tejfeldolgozás
- Tejgazdaságtan
- Tudományos közlés módszertana
- Vadállományok szabályozása
- Vadon élő állatok populációdinamikája
- Vadökológia, vadvédelem
- Vágóállat- és húsminősítés
- Vízi állatok egészségtana
Legutóbbi frissítés:
2025. 09. 23. 13:50